• 109

    109 nagara sareng daérah anu dijajah ku kendaraan urang

  • 21,800,000

    Langkung ti 20 juta rumah tangga di sakuliah dunya kapangaruhan pisan ku merek Huaihai

  • 6

    6 pangkalan produksi luar negeri anu nyayogikeun solusi kendaraan anu langkung saé.

PUSAT PRODUK

Produsén Kendaraan Mini anu Kawéntar Wordwide

HUAIHAI ACARA

  • Q7C

    Beca kargo Huaihai【Q7C】

    Headlights-caangan luhur nyadiakeun rupa-rupa lingkungan pencahyaan, nu bisa nyaangan ngeunaan 50 méter jauh, mastikeun visi nyetir jelas peuting jeung nunggang aman.The single-hubungkeun φ43 spring shock absorber greatly ngaronjatkeun éfék shock absorber sakabeh wahana, sarta bearing steering enlarged ngajadikeun shock absorber hareup aman tur gampang salila nyetir."Zongshen" 200cc mesin cai-tiis boga ciri adaptability kuat ka clima ...
  • Q2N

    Huaihai Moto Taksi 【Q2N】

    Bentuk sampurna panutup hareup, dilengkepan sorotan gaya Hawkeye.Desain héd anu tiasa dicabut kalayan tarpaulin dilapis PVC awét tiasa ngajagi anjeun tina angin sareng hujan, ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung nyaman.Kakuatan luhur PVC coated tarpaulin kalawan lalawanan korosi alus bisa ngajaga anjeun tina ultraviolet jeung hujan.Thoughtfully, a 970 * 740 * 75mm rak bagasi dilengkepan boga leuwih spasi pikeun aréa panumpang, kalawan kapasitas badag 100kg, panumpang ngarasa leuwih nyaman nalika iinditan.Ngagunakeun...
  • T2

    Huaihai Global Cargo Tricycle【T2】

    Pintonan instrumen LED layar warna ageung ngagampangkeun supir pikeun kéngingkeun inpormasi kendaraan sareng gaduh rasa anu langkung modis.Laju sareng sénsor jarak tempuh ditingkatkeun ku jinis sensor cacah magnét Hall énggal, anu tiasa ngarékam sareng ngitung laju & mileage langkung akurat.Lampu lénsa LED anu kacaangan luhur nyayogikeun lingkungan pencahyaan skala ageung, anu tiasa nyaangan sakitar 50 méter jauhna, mastikeun visi nyetir anu jelas dina wengi sareng tunggangan anu langkung aman....
  • XLH-8

    Huaihai Motorcycles 【XLH-8】

    Mechanical pointer dashboard Ngajadikeun tunggangna leuwih senang jeung informasi tunggang leuwih jelas ningali Cruise angin deflector Streamlined design Split aliran hawa penampilan ganteng Kompartemen gudang hareup konci kaamanan multifungsi Stang gampang pikeun ngadalikeun, sarta dilengkepan trinity magnetic anti maling konci, merenah. jeung aman Kompartemen gudang hareup dirancang jeung sababaraha spasi gudang Lampu gede-caangan luhur desain lampu sorot ganda Lampu caang ...
  • H21

    Pamawa Listrik Beca Huaihai【H21】

    Dikuatkeun hiji-sapotong hateup baja, ngajaga anjeun tina panonpoé ngaduruk jeung hujan;Wiper masihan anjeun visi anu jelas dina usum hujan.Hujan poé ogé bisa jadi rewarding jeung metot.Papan kukupu hareup kalayan indikator embossed mangrupikeun desain anu paling indah di industri ieu.Gears booster anu luhur-rendah mawa kakuatan super pikeun kapasitas ngamuat anu langkung luhur sareng kamampuan gradasi.rod ngarojong hidrolik ngajadikeun layanan anjeun basajan tur gampang.Versi andalannya dirancang kalayan kotak sarung hareup, wadah jaring sareng c ...