• 86

    86 nagara sareng daérah anu dijajah ku kendaraan urang

  • 20,000,000

    Langkung ti 20 juta rumah tangga di sapanjang dunya dipangaruhan ku merek Huaihai

  • 6

    6 basis produksi luar negeri anu nyayogikeun solusi kendaraan anu langkung saé.

PUSAT PRODUK

Merekaran anu Diungkabkeun Kecap Pabrikan Mobil Mini

PERANCANGAN HUAIHAI