• 104

    104 nagara sareng daérah anu diilikan ku kendaraan urang

  • 21,800,000

    Langkung ti 20 juta rumah tangga di panjuru dunya dipangaruhan pisan ku mérek Huaihai

  • 6

    6 pangkalan produksi luar negeri nyayogikeun solusi kendaraan anu langkung saé.

PUSAT PRODUK

Merek Terkenal di Wordwide Pabrikan Kandaraan Mini

ACARA HUAIHAI

  • 245319161_2986654618243707_5570492571523678253_n

    Huaihai Global ngiringan ngiringan ngahiji dina Canton Fair ka-130

    Sesi ka-130 tina Impor sareng Ékspor Pameran Cina, ogé katelah Canton Fair, bakal ngamimitian tanggal 15 Oktober dina bentuk offline sareng online pikeun kahiji kalina saatos tilu édisi online padeukeut. Canton Fair anu ka-130 bakal nunjukkeun 16 kategori produk dina 51 bagian. Kira-kira 26.000 perusahaan ti Cina sareng luar negeri bakal ilubiung dina pameran online sareng offline sareng daérah paméran offline ngahontal 400.000 méter pasagi. Sadaya perusahaan anu nunjukkeun di Pameran offline bakal ...
  • qp1 6

    Huaihai QP1: liar, gancang, pinter, raja bumi

    Gabung sareng kami langsung di Spanyol, Jumaah ieu, 17 Séptémber nalika kami nyandak anjeun QP1 Motor Tricycle Pick-up anu gaduh maksimal 60km / jam, beban maksimal 1,5T, sareng tanki bahan bakar 16l ultra-ageung! Pilarian terang kunaon éta disebat "Raja Bumi" jam 4 sonten (+ 8UTC). Alamat: https://fb.me/e/46taeR7BW  
  • 61372abd032b6_61372ae855450

    Huaihai K-DE, beca kargo logistik idéal pikeun pangiriman ekspres.

    Gabung sareng Huaihai langsung dina dinten Jumaah, 10 Séptémber jam 4 sonten (+ 8UTC), nalika kami nampilkeun K-DE logistik kargo beca anu cocog pikeun pangiriman ekspres sareng kotak kargo anu tiasa dicabut na. Diajar kumaha merenah pikeun transportasi kontainer sareng seueur deui nalika anjeun gabung sareng kami langsung. Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8
  • cd6ff234648a09d027614b178329ab6

    Kandaraan Électric, Stylishable Affordable Huaihai VA3

    Gabung sareng Huaihai langsung dina dinten Jumaah, 27 Agustus tabuh 4 sonten (+ 8UTC), nalika kami nampilkeun Kendaraan Listrik Huaihai VA3 Listrik anu trendi. Éta nampilkeun olah raga siap-siap SUV sareng gaya pantun kota sedan pikeun ngajantenkeun kahirupan sadidinten langkung saé sareng langkung merenah. Diajar langkung seueur nalika anjeun gabung sareng kami langsung. Entong sono ieu. Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8
  • 89d155aad33b22c4c53aba3ae0bfd49

    Model laris Huahai - beca angkutan barang Q1V

    Nyekel kami langsung Jumaah ieu, 20 Agustus, jam 4 sonten (+8 UTC) kanggo nampilkeun modél laris Huahai - beca kargo angkutan barang Q1V! Pendakan kunaon beca bénsin saderhana ieu dilengkepan mesin kakuatan tinggi anu didinginkan ku hawa téh ékonomis sareng sacara global diékspor sareng urang live. Alamat: https://fb.me/e/kmPjHN0tt