Warta

  • Hi-Go, Hi-Energy & Hi-Intelligence! Episode 2 of Hi-Go’s debut live

    Hi-Go, Hi-Energy & Hi-Intelligence! Episode 2 tina debut langsung Hi-Go

    Hi-Go, Hi-Energy & Hi-Intelligence! Nyekel Episode 2 tina debut Hi-Go urang hirup di 16:00 pm 26. Nopémber (+8UTC), sakumaha Shawn Lu mawa anjeun ngaliwatan enrgy luar biasa tur Kecerdasan tina beca listrik anyar ieu. Alamat: https://fb.me/e/1X403Esn5
    Maca deui
  • Hi-Go, Hi-Design & Hi-Comfort! Episode 1 of Hi-Go’s debut live

    Hi-Go, Hi-Desain & Hi-Comfort! Episode 1 tina debut live Hi-Go

    Hi-Go, High-Desain & High-Comfort! Miluan Huaihai langsung dina Jumaah, 19 Nopémber jam 16.00 (+8.00 WIB), néwak Episode 1 tina debut Hi-Go sacara langsung, sabab Dana Dong bakal mawa anjeun kana desain anu luar biasa sareng kanyamanan tina beca listrik énggal ieu. Alamat: https://fb.me/e/1d3LVPJPc
    Maca deui
  • Huaihai Global is taking part in the 130th Canton Fair

    Huaihai Global milu dina 130th Canton Fair

    Sesi ka-130 Pameran Impor sareng Ékspor Cina, ogé katelah Pameran Kanton, bakal ngamimitian dina 15 Oktober dina bentuk offline sareng online pikeun kahiji kalina saatos tilu édisi online berturut-turut. Pameran Canton ka-130 bakal nampilkeun 16 kategori produk dina 51 bagian. Kira-kira 26,000 ente...
    Maca deui
  • Huaihai QP1: wild, fast, smart, the king of land

    Huaihai QP1: liar, gancang, pinter, raja tanah

    Miluan kami langsung di Spanyol, Jumaah ieu, 17 Séptémber nalika kami nyayogikeun anjeun QP1 Motor Tricycle Pick-up anu gaduh kacepetan maksimal 60km / jam, beban maksimal 1.5T, sareng tanki bahan beuleum ultra-ageung 16l! Panggihan naha éta disebut "King of the Land" jam 4 PM (+8UTC). Alamat: https://fb.me/e/46taeR7BW  
    Maca deui
  • Huaihai K-DE, the ideal logistics cargo tricycle for express deliveries.

    Huaihai K-DE, beca kargo logistik idéal pikeun pangiriman ekspres.

    Miluan Huaihai langsung dinten Jumaah, 10 Séptémber jam 4 PM (+8UTC), nalika kami nampilkeun beca kargo logistik K-DE anu idéal pikeun kiriman ekspres sareng kotak kargo anu tiasa dicabut. Diajar kumaha éta merenah pikeun angkutan peti jeung leuwih lamun anjeun gabung kami live. Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8
    Maca deui
  • The Stylish, Affordable Electric Vehicle Huaihai VA3

    The Stylish, Kandaraan Listrik Affordable Huaihai VA3

    Miluan Huaihai langsung dina Jumaah, 27 Agustus jam 16.00 (+8.00 WIB), nalika kami nampilkeun Kendaraan Listrik Huaihai VA3 anu bergaya. Ieu ciri sportiness siap-to-go tina hiji SUV jeung rasa fashion urban sedan a sangkan hirup sapopoé anjeun hadé tur leuwih merenah. Diajar langkung seueur nalika anjeun gabung kami langsung ...
    Maca deui
  • Huahai’s bestselling model – the Q1V freight cargo tricycle

    Modél laris Huahai - beca kargo kargo Q1V

    Tonton kami langsung Jumaah ieu, 20 Agustus, jam 4 sonten (+8 UTC) pikeun nampilkeun modél laris Huahai - beca kargo kargo Q1V! Panggihan naha beca bénsin basajan ieu dilengkepan mesin kakuatan tinggi hawa-tiis jadi ekonomis tur global diékspor kalawan kami hirup. Alamat: https://fb.me...
    Maca deui
  • The perfect way to navigate busy streets without having to worry about traffic

    Cara anu sampurna pikeun nganapigasi jalan anu sibuk tanpa kedah hariwang ngeunaan lalu lintas

    Miluan kami langsung dina Jumaah, 13 Agustus jam 4 sonten (+8 UTC) nalika kami nampilkeun jalan anu sampurna pikeun nganapigasi jalan-jalan anu sibuk tanpa kedah hariwang ngeunaan lalu lintas - dina skuter listrik JY kami. Desain anu éndah, énténg, sareng dipercaya ngajantenkeun anjeun ka tujuan salajengna kalayan aman sareng merenah. Panggihan...
    Maca deui
  • Did you know Huaihai’s Q2 appears in the new Marvel blockbuster Black Widow?

    Naha anjeun terang Q2 Huaihai muncul dina blockbuster Marvel Black Widow anyar?

    Q2 muncul dina pamandangan anu disetél di kota basisir Tangier, #Maroko. Produk Huaihai geus diékspor ka 103 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya sarta geus jadi deeply terpadu kana kahirupan sapopoe jalma sarta simbol kota penting lokal. #blackwidow #superhero https://k8368.quanq...
    Maca deui
  • Achieve more with huaihai’s electric tricycle

    Ngahontal langkung seueur kalayan beca listrik huaihai

    Beca panumpang batré #lithium anyar #HuaihaiGlobal gaduh mangpaat sapertos: √ Teknologi Kendaraan Jaringan Cerdas √ Kandaraan Panumpang Dua Baris Pikeun 8 Jalma √ Kahirupan Layanan Platform Daya Relatif Panjang √ Kanyamanan Kandaraan Anu Lemah Geter sareng Bising √ Platform Daya Berkualitas Tinggi.. .
    Maca deui
  • How Qualified Loading is Made in Huaihai?

    Kumaha Pemuatan Kualifikasi Dijieun di Huaihai?

    Miluan Huaihai langsung, dina basa Spanyol, Jumaah ieu, 23 Juli jam 16.00 (+8 UTC) sakumaha ayeuna prosés kiriman produk anu disertipikasi kami kalebet: Barang sareng Kuantitas Cék sateuacan Ngamuat Ngamuat Persyaratan Pangolahan Palaksanaan Inspeksi Acak Barang sareng Ngamuat salami Ngamuat Manual sareng Peralatan Naon...
    Maca deui
  • Huaihai meets global urban requirements

    Huaihai minuhan sarat urban global

    #HuaihaiGlobal panumpang batré #lithium anyar #beca nampilkeun batré awet pisan éfisién anu nawiskeun motor bébas émisi sareng pangalaman nyetir anu pikaresepeun anu nyumponan tren global anu bakal datang! Panggihan beca panumpang batré litium-speed tinggi anyar kami nalika kami ngaluncurkeun éta dina Autumn ieu! ...
    Maca deui