Tentang Kami

Huaihai International Development Corporation perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi Xuzhou (Tingkat Nasional) Taman Industri Huaihai Zongshen.

Huaihai Holding Group, lahir di 1976, parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran téknologi, jasa produksi kendaraan sareng penjualan di bidang kendaraan alit sareng mobil énergi énggal salami langkung ti 40 taun, kalayan usaha utama ngaliput kendaraan alit, Otomotif listrik, aksésoris Inti , Usaha luar negeri, sareng kauangan Modéren. Ngagaduhan 3 mérek utama Huaihai, Zongshen sareng Hoann, Huaihai Holding Group ngajalankeun total 27 anak perusahaan sareng basis manufaktur di Xuzhou, Chongqing sareng tempat-tempat sanésna, ogé basis luar negeri di Pakistan, India, Chili, Peru, sareng Indonésia. Total aset sareng skala bisnis grup na parantos ngaleuwihan 10 milyar RMB, rengking diantara 500 Perusahaan Swasta Cina Top sareng 100 Perusahaan Top di Propinsi Jiangsu. Jaringan pamasaran grup ieu ngaliput 100 nagara sareng daérah saalam dunya. Volume penjualan pasar parantos peringkat nomer 1 di industri salami 14 taun berturut-turut, No.1 dina ékspor kendaraan alit, sareng nomer 1 dina industri wahana logistik. Dugi ka akhir taun 2020, produksi kumulatif sareng volume penjualan kendaraan alit ngahontal 21,8 juta unit, anu nyatakeun dirina salaku wadah catetan Guinness sadunya sareng pamimpin global dina kendaraan alit.

500

Top 500 Perusahaan Swasta Cina

500

Top 100 Perusahaan di Propinsi Jiangsu

500

3 Perusahaan Pembayar Pajak Top di Kota Xuzhou

Huaihai Holding Group mangrupikeun perusahaan anu saé dina Industri Mékanis Cina, Perusahaan Manajemén Modern dina industri mékanis Cina, Perusahaan Nasional Timer inovatif, Tingkat Nasional Anyar & Hi-tech Enterprise, Perusahaan Swasta Téknis di propinsi Jiangsu, juara Jiangsu Quality Award, alus teuing Perusahaan Swasta di propinsi Jiangsu; éta rangking dina 100 Perusahaan Swasta Cina paling luhur, 100 Padagang Provinsi Jiangsu top, 3 Perusahaan Industri top di Xuzhou, 3 Enterprpumer Pajak luhur di Xuzhou.

Standar Nasional

Standar Internasional

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi sistem manajemén lingkungan ISO14000, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan & kaamanan profesional OHSAS18001, sertifikasi 3c produk paksa nasional, akreditasi lab tingkat nasional sareng sertifikasi produk standar internasional diadopsi hiji-hiji.