Personalia

59cd98dc59d28

Kawijakan sumber daya manusa

Huaihai International Development Corporation mangrupikeun cabang tina Huaihai Holding Group. Perusahaan urang perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi Xuzhou (Tingkat Nasional) Taman Industri Huaihai Zongshen. Kami perusahaan multinasional anu ngahususkeun kana pamekaran sareng panilitian, produksi, penjualan sareng saluran jaringan motor, kendaraan listrik sareng asesoris. Produk kami utamina diekspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah sapertos Afrika, Asia, sareng Afrika Kidul, kalayan ékspor taunan USD 50 juta. Parusahaan urang taat kana "dina sabuk, hiji jalan, ngembangkeun luar negeri" strategi, parusahaan urang nyandak mérek bebas na saluran jualan sampurna salaku kaunggulan kalapa. Dina 2-3 taun ka hareup, urang bakal ngawangun 3-5 basis manufaktur sareng langkung ti 10 kantor kanggo janten perusahaan patokan di Cina.

Kalayan téma perdamaian sareng pamekaran, dunya janten tambah kompetitif dina ékonomi sareng sains sareng téknologi. Dina lingkungan ékonomi pasar anu beuki déwasa, persaingan global antara perusahaan, dina analisis akhir nyaéta persaingan hikmah manusa, mangrupikeun kualitas komprehensif sareng tingkat pengembangan sumber daya manusa sareng tingkat manajemén persaingan. Bakat mangrupikeun dasar tina perusahaan, éta mangrupikeun sumber anu paling berharga sareng anu pasti tina salamet sareng pamekaran perusahaan. Pikeun unggal Perusahaan anu ngembang pesat sareng aktip ilubiung dina persaingan internasional kedah museurkeun sumber pangwangunan ékonomi na kana manajemén anu épéktip sareng pamekaran sumberdaya manusa sareng sumber inpormasi.

Manajemén sumber daya manusa di Huaihai taat kana konsép ékonomi pasar sareng nyayogikeun jaminan pikeun kamajuan gancang Huaihai.

Punten kirimkeun CV anjeun ka huaihaihaiwai@126.com

Manajer perdagangan luar negeri

Syarat posisi:

Kalayan langkung ti 3 taun pangalaman damel penjualan dagang, wawuh sareng prosés bisnis perdagangan luar negeri

Sumanget kerja sama tim anu hadé, pangabisa diajar anu kuat, gelar paguron luhur atanapi saluhureuna, lulus ti jurusan bahasa inggris, jurusan perdagangan internasional, jurusan pamasaran atanapi jurusan administrasi bisnis.

CET6 atanapi saluhureuna.

Operasi e-commerce cross-border

Syarat posisi:

Biasa sareng lingkungan operasi sareng aturan dagang tina platform dagang online perusahaan.

Mahir kana aturan lemes, tautan tukeur, promosi email, promosi SNS, promosi BBS sareng metode promosi anu sanés.

Dilengkepan ku élmu dasar basa Inggris.

Jasa saatos-diobral

Syarat posisi:

Sahenteuna 3 taun pangalaman dina jasa purna jual dina perdagangan luar negeri.

Gelar kuliah atanapi saluhureuna, adaptasi sareng kaayaan kerja jangka panjang di luar negeri.

Dilengkepan ku élmu dasar basa inggris.

Manajemén asesoris

Syarat posisi:

Sahenteuna 3 taun pangalaman dina manajemén asesoris dina industri perdagangan luar negeri.

Gelar kuliah atanapi langkung, dilengkepan sakedik katerampilan nyerat.

Dilengkepan ku élmu dasar basa inggris.

Urusan dokumén sareng kostum

Syarat posisi:

Sahenteuna 3 taun pangalaman dina dokumén sareng urusan bea cukai di perusahaan perdagangan luar negeri.

Gelar sarjana atanapi saluhureuna, jurusan perdagangan internasional, administrasi bisnis, CET4 atanapi saluhureuna.

Akuntansi biaya

Syarat posisi:

Langkung ti 3 taun damel pangalaman finacial dina industri perdagangan mékanis atanapi asing, dalit sareng kauangan internasional, perpajakan, jst.

Gelar perguruan tinggi atanapi langkung luhur anu ngagaduhan jurusan akuntansi sareng manajemén kauangan.

Anu gaduh pangalaman dina manajemen biaya langkung disukai.