P&P

Panilitian Téknis sareng Pangembangan

Parantos dipeunteun salaku Laboratorium nasional, pusat téknologi propinsi sareng perusahaan téknologi luhur sareng anyar Jiangsu

Panilitian

Pabrik

Penjualan

Palayanan

Manufaktur unggulan

Perusahaan urang difokuskeun nalungtik sareng ngembangkeun sistem E-nyetir kalayan konsép téknologi pangembangan anu ngarah, sains pikahareupeun netepkeun dasar basa R & D luhur sistem E-nyetir kendaraan. Perusahaan ngaluluskeun ngatur sértipikasi sistem boh ISO 9001: 2008 sareng ISO 14001: 2004 sareng produk parantos lulus sertifikasi boh 3C sareng CE. Perusahaan parantos diganjar ku "Perusahaan Téknis Swasta di Propinsi Jiangsu" "Perusahaan Anyar & Hi-Tech Nasional" sareng pusat R&D salaku "Pusat riset téhnik téknik nyetir kendaraan listrik Propinsi Jiangsu", seueur produk dijudulan salaku "Propinsi Produk Anyar & Hi-Tech "sareng" produk mérek terkenal Propinsi Jiangsu ".

Kontrol Kualitas

Nuturkeun kapercayaan "Tetep waspada, prosés kontrol, tingkatkeun sadaya waktos pikeun ngahontal kasampurnaan", kami ngadorong pisan manajemen QC pikeun nyumponan sarat konsumén, kami fokus kana kualitas sareng ngalaksanakeun TQM & HPS pikeun ngontrol kualitas éfisién, ningkatkeun kualitas teras-terasan tina opat aspek pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan, kalebet "Kesadaran Tugas Kualitas, Kualitas Gawé, Kualitas Produk, Sistem Manajemen Mutu" .Kami netepkeun tilu standar salaku perusahaan luhur industri kalebet "standar téknologi, standar produk, standar manajemén" sareng ngajalankeun éta épisién. Produk parantos lulus sertifikasi boh 3C sareng CE. Perusahaan parantos lulus sertifikasi boh ISO 9001: 2008 sareng ISO 14001: 2004 sareng teras-terasan ningkatkeun sistem pangendali kualitas tingkat internasional internasional kami

Strategi Pangwangunan

Promoting people oriented service development

Ngamajukeun pamekaran jasa berorientasi jalma

Promoting people oriented service development

Pangwangunan kerjasama-kompetitif ngalangkungan sumber daya terpadu

Promoting people oriented service development

Pangembangan luar negeri "The Belt and Road"

Promoting people oriented service development

Pangwangunan komplementér ngalangkungan kombinasi industri finansial ”

Promoting people oriented service development

pamekaran strategis ku operasi mérek

Promoting people oriented service development

Pangembangan sora kalayan dua platform luhur `dukungan

Promoting people oriented service development

Pangwangunan ilmiah ku ngaoptimalkeun industri

Promoting people oriented service development

Pangwangunan anu didorong optimasi pola