Tonggak sejarah

1976

Didirikeun taun 1976 sareng Pabrik Kendaraan Xuzhou Liangshankou salaku tilas perusahaan, Huaihai Holding Group mangrupikeun perusahaan pabrik kendaraan mini paling mumpuni di lapangan

1987

Pendaptaran "Huaihai" Brand nyaksian sajarah pangwangunan Industri Kendaraan Mini Cina

1996

Ngadegna Huaihai Holding Group, Propinsi Jiangsu

2003

Yayasan afiliasi, Jiangsu Zongshen Company. Kalayan investasi anu langkung of 15,1 juta dolar pikeun ngahontal pangwangunan 100% pikeun nilai sareng kaluaran, ngeunaan salaku kaajaiban industri

2005

Konstruksi ka-2 Jiangsu Zongshen dirojong ku $ 30,3 juta dolar investasi ti grup pikeun ngahontal 30,0000 kapasitas produksi set taunan tina motor sareng ngawangun kakuatan perusahaan tingkat luhur di industri.

2006

Kalayan volume penjualan urutan paling luhur di pasar domestik, Perusahaan Jiangsu Zongshen janten pabrik motor beca pangageungna di Cina.

2008

Kalayan investasi $ 83,41 juta dolar nyumbang kana panyandian ka-3 Jiangsu Zongshen, pendiri anu saé diwangun pikeun ngahontal kapasitas kaluaran sajuta set sareng perusahaan No.1

2009

Didaptarkeun salaku Perusahaan Tingkat Nasional, "Huaihai" janten pamimpin sareng standar dina industri.

2010

Kalayan investasi $ 15,1 juta dolar ka arah Jiangsu Zongshen 4th construsction sareng gedong tech anu ngalangkungan 140000 méter pasagi, perusahaan kéngingkeun tonggak tonggong anu séjén dina puncak industri ieu.

2011

Jiangsu Zongshen Electronic & Mechanic Company didirikan dina kerjasama strategis antara Huaihai Holding Group sareng Zongshen Group salaku jarak tempuh anu penting dina pamekaran luhur.

2014

$ 7,583 juta dolar dimodalan pikeun ngadegkeun Jiangsu Huaihai New Energy Vehicle Company kanggo ngawangun perusahaan terkemuka dina industri EV.

Perusahaan Tianjin Zongshen diadegkeun ku $ 7,583 juta dolar pikeun minuhan tata strategis anu penting di pasar Huaibei, ngawangun basis produksi kendaraan mini pangageungna di daérah ieu.

2015

Kalayan kerjasama strategis penting sanés antara Huaihai Holding Group sareng Zongshen Group pikeun ngawujudkeun tata perenah utama di pasar domestik kidul-kulon salaku ngadegkeun Chongqing Zongshen Vehicle Company sareng kéngingkeun jabatan utama dina industri ngahasilkeun wahana mini di daérah ieu. 

Grup Huaihai Holding nanem modal dana anu réa pikeun kéngingkeun tilas Perusahaan Peralatan Angkatan Laut 4813, ngawangun raksasa manufaktur tingkat nasional, Huaihai Mékanika & Éléktronik Téhnologi Co., Ltd, anu nandaan subuh tina bisnis komponén inti perusahaan.

2016

Kerjasama Pengembangan Internasional didirikeun sateuacanna tina industri ku strategi nasional Sabuk sareng Jalan pikeun stabilkeun jaringan pasar luar negeri, nyebarkeun produk jual panas di panjuru dunya pikeun ngawangun pondasi anu saé pikeun kamajuan sareng pamekaran bisnis grup`.

2017

$ 45 juta dolar diinvestasikeun kanggo mendakan Hongan New Energy Auto Co., Ltd, naékahan kisaran bisnis tina kendaraan ekonomis nuju kendaraan mewah, ningkatkeun kamajuan bisnis perusahaan janten gancang sareng séhat.

2018

Dina 2018, volume ékspor taunan naék ku 70%, ngalayanan langkung ti 70% penduduk dunya, peringkat anu munggaran di industri. 

2019

Di 2019, Huaihai Holding Group ngadegkeun sareng ngalaksanakeun strategi pangembangan "Kualitas Tinggi, Léliumisasi, Globalisasi". Produk anu diékspor urutan nomer 1 dina industri salami 3 taun berturut-turut. Dina 2019, strategi globalisasi Huaihai Holding Group parantos ngaléngkah.

2020

Taun 2020 ditakdirkeun janten anu luar biasa. Pandemi Covid-19 dadakan ngalambatkeun aliran impor barang sareng ékspor, ngahalangan sirkulasi ranté suplai global; investasi asing parantos kapangaruhan sacara dramatis, sareng pola perdagangan internasional ngalaman parobihan anu jero. Kalayan bimbingan strategi pangwangunan grup sareng tim kepemimpinan, sadaya padamel Huaihai International damel babarengan ngungkulan kasusah sareng maju maju kalayan wani. Usaha perusahaan naék kana catetan anu anyar sareng nyerat bab anu beunghar ngeunaan perjalanan pangembangan luar negeri Huaihai International.