Modél Anyar Patén Desain Panumpang Listrik Tricycle Hi-GO

Pedaran pondok:

Tukang beca listrik panumpang Desain Anyar kalayan modél dasar sareng pinter opsional, konsép desain mobil ieu nyaéta perjalanan héjo, sareng kapasitas panumpang maksimum mobil ieu nyaéta 6 jalmi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Beca listrik pikeun mudik

Panumpang beca listrik pikeun jalma déwasa

Beca listrik ku téknologi patén 

Tipe Kendaraan : E-Otomatis Modél : K33
Panjangna: 2650mm Lebar: 1300mm
Jenis motor: PMSM Modeu nyetir: RR
Gantung payun: Serep Shocker nganggo panangan dual rocker Gantung tukang: labuh panangan & semi aci suspénsi tukang bebas
Jangkungna: 1720mm Basis roda: 2000mm
Jalur kabayang: 1150mm Résihan taneuh minimum: > 160mm
Mnt diaméterna ngarobah 7m Struktur awak: Awak- pigura chassis
Kapasitas ngamuat (jalma) 6 beurat curb: 410kg
Max. kagancangan 50kph mileage per muatan: > 100km
Tegangan batré 72 Kapasitas (KWh) 8

01

04

03

02


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Dupi abdi tiasa gaduh sampel sateuacan produksi masal?
    A : Leres, urang gaduh conto saham di Munster, Jerman, anjeun tiasa mesen conto heula. Punten perhatoskeun yén harga sampel kami bénten sareng harga produksi masal Q2: Naha anjeun ngagaduhan pusat jasa luar negeri?
    A: Leres, kami gaduh pusat jasa di Éropa sareng kami nyayogikeun pusat telepon, pangropéa, suku cadang, jasa logistik sareng pergudangan anu ngaliput sakumna Éropa, ngadukung panto ka panto angkutan, prosés balik sareng sajabana Q3: Naha anjeun nampi OEM atanapi ODM?
    A : Leres kami bakal nampi OEM dina kuantitas pameseran sataun. Ayeuna jumlah minimum order nyaéta 10.000 per taun. Q4 : Naha tiasa nambihan logo kuring nyalira atanapi milih warna kuring nyalira?
    A : Leres anjeun tiasa. Tapi pikeun logo sareng warna parobihan, MOQ nyaéta 1000 lembar per urutan atanapi pikeun sawala khusus.

    P5: Naha anjeun gaduh e-bike, e motor?
    A: Leres kami gaduh e-bike sareng motor e, tapi ayeuna urang henteu tiasa ngalakukeun dukungan dropshipping.

    Q6 : Naon istilah pembayaran?
    A : Kanggo urutan sampel, éta sateuacanna 100% TT.
    Pikeun urutan produksi masal, kami nampi pembayaran TT, L / C, DD, DP, Jaminan Perdagangan. Q7 : Naon waktos pangiriman anjeun?
    A : Kanggo pesanan sampel, kedahna 2 minggu pikeun nyiapkeun sareng waktos pengiriman gumantung kana jarak ti gudang kami di Éropa atanapi AS ka lokasi kantor anjeun
    Pikeun urutan produksi masal, éta bakal nyandak 45-60 dinten produksi sareng waktos pengiriman gumantung kana angkutan laut laut8: Naon bijil anu anjeun gaduh?
    A: Kami ngagaduhan CE, TUV, KBA, FCC, MD, LDV, RoHS, WEEE dll. Ogé kami tiasa nyayogikeun sertipikat naon waé anu aya hubunganana sareng produk. Q9: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun kontrol kualitas?
    A: Urang bakal ngamimitian prosés kontrol kualitas saprak mimiti produksi. Salami prosés anu lengkep urang bakal neraskeun
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC sareng sajabana

    Q10 :. Naon jasa purna jual anjeun resep?
    A: Sakabéh garansi produk pikeun produk kami nyaéta 1 taun, sareng pikeun agén, kami bakal ngirim sababaraha suku cadang sareng nyayogikeun pidéo pangropéa pikeun ngabantosan aranjeunna babarengan. Upami éta anu nyababkeun batréna atanapi karusakanna serius, urang tiasa nampi perbaikan pabrik.

    Q11: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
    A: Kami perusahaan grup, produk anu béda dihasilkeun di kota anu béda kusabab urang ngagunakeun sumberdaya industri lengkep sareng nyayogikeun ranté, ayeuna urang gaduh langkung ti 6 pangkalan produksi skuter listrik di Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin jsb Punten ngahubungan kami pikeun ngatur kunjungan.

     

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami