Huaihai Global ngiringan ngiringan ngahiji dina Canton Fair ka-130

Sesi ka-130 tina Impor sareng Ékspor Pameran Cina, ogé katelah Canton Fair, bakal ngamimitian tanggal 15 Oktober dina bentuk offline sareng online pikeun kahiji kalina saatos tilu édisi online padeukeut.

Canton Fair anu ka-130 bakal nunjukkeun 16 kategori produk dina 51 bagian. Kira-kira 26.000 perusahaan ti Cina sareng luar negeri bakal ilubiung dina pameran online sareng offline sareng daérah paméran offline ngahontal 400.000 méter pasagi.

Sadaya perusahaan anu nunjukkeun di Pameran offline bakal online dina waktos anu sami. Halaman wéb resmi nyayogikeun platform paméran, matchmaking sareng jasa e-commerce lintas batas.

Bakal aya sakitar 100 rebu peserta offline sareng sakitar 200 rebu anu nuju di tempat pameran anu bakal datang, numutkeun perkiraan primér anu dilakukeun ku Dinas Dagang Provinsi Guangdong.

Huaihai Global parantos ngiringan ngempelkeun Canton Fair online online sareng offline anu ka-1. Dina pameran ka-130 ieu, kami ningalikeun jajaran kendaraan bermutu kami saatos 730 dinten na debut kami anyar "Hi-Go" batré litium kecepatan tinggi tuk-tuk (becak).
Gabung sareng kami ti 15 Oktober-19, didatangan kami di stan 9.0 C36-C37 atanapi ampir di dieu:https://ex.cantonfair.org.cn/pc/zh/exhibitor/4ab00000-005f-5254-5c81-08d7ed7a6f78/

6cdae33368eafd4bace9ba46cab0365


Pos waktos: Okt-16-2021