Huaihai QP1: liar, gancang, pinter, raja bumi

Gabung sareng kami langsung di Spanyol, Jumaah ieu, 17 Séptémber nalika kami nyandak anjeun QP1 Motor Tricycle Pick-up anu gaduh maksimal 60km / jam, beban maksimal 1,5T, sareng tanki bahan bakar 16l ultra-ageung! Pilarian terang kunaon éta disebat "Raja Bumi" jam 4 sonten (+ 8UTC).

Alamat: https://fb.me/e/46taeR7BW

qp1 12

 


Waktos Post: Sep-14-2021