Kandaraan Électric, Stylishable Affordable Huaihai VA3

Gabung sareng Huaihai langsung dina dinten Jumaah, 27 Agustus tabuh 4 sonten (+ 8UTC), nalika kami nampilkeun Kendaraan Listrik Huaihai VA3 Listrik anu trendi. Éta nampilkeun olah raga siap-siap SUV sareng gaya pantun kota sedan pikeun ngajantenkeun kahirupan sadidinten langkung saé sareng langkung merenah. Diajar langkung seueur nalika anjeun gabung sareng kami langsung. Entong sono ieu.

Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8

612455282b021_612455324bebf


Pos waktos: Aug-24-2021